Tube-Lock ® wordt nog veelzijdiger!

Door het hele land wordt het Van Thiel United Tube-Lock ® concept gebruikt bij het bouwen van traditionele metselsteigers. Met een beperkt aantal basisproducten kan elke standaard configuratie neergezet worden. Daarnaast is het Tube-Lock ® concept zeer flexibel: met ons uitgebreide assortiment accessoires kan de steiger volledig aangepast worden aan uw wensen.

De laatste jaren merken wij dat er naast de vraag naar een traditionele metselsteiger, ook veel behoefte is aan een smallere steiger: een renovatiesteiger.

En die hebben wij ontwikkeld! Een renovatiesteiger met dezelfde voordelen als ons Tube-Lock ® concept!

3-planks kortelingen

De nieuwste toevoeging aan ons productassortiment maakt het Tube-Lock ® concept nog veelzijdiger! Met de nieuwe 3 planks uitzetkortelingen en 3 planks systeemkortelingen met 3 planks uitschuiver is het ook mogelijk om een renovatiesteiger neer te zetten met Tube-Lock ® concept materiaal. Het voordeel: een flexibele renovatiesteiger die volledig aan de specifieke situatie aan te passen is. En dat voor een minimale investering! De basisproducten heeft u al in huis: voetplaten, Tube-Lock® buizen, koppelingen en accessoires zijn standaard producten van het Tube-Lock ® concept.

De enige investering die u hoeft te doen is in de 3-planks kortelingen.

Meer mogelijkheden

Naast het gebruiken van de basisproducten van het Tube-Lock ® concept, kunnen ook accessoires zoals kantplankhouders en leuningdragers toegepast worden op de renovatiesteiger. Hierdoor kunt u de volledige steiger aanpassen aan uw wensen, net als u gewend bent van onze metselsteiger.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw kortelingen te voorzien van doppen. De voordelen van het gebruik van doppen vindt u via deze link.

Tenslotte kunnen wij ook deze kortelingen markeren met uw bedrijfskleur(en). Hierdoor blijven uw materialen herkenbaar op de bouw.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Download dan onze brochure, of neem contact met ons op!