Uw project op onze website?

Sinds 1950 produceren wij steigermaterialen. De onderhoudsvrije spiekoppelingen en Tube-Lock® buisverbindingen vormen de basis van ons assortiment. Onze producten worden in Nederland gemaakt en onderscheiden zich door eenvoud en kwaliteit. Met een beperkt aantal onderdelen bouwen onze klanten steigers voor verschillende projecten: laag- en hoogbouw, onderhoudswerkzaamheden, evenementen en nog veel meer.

Deze projecten bevinden zich over heel de wereld. Van nieuwbouwwijken in Rotterdam tot industriële onderhoudsprojecten in Canada. Van Thiel United producten vormen de basis voor een veilige werkplaats waar dagelijks veel professionals gebruik van maken.

Wij zijn trots op de steigers die onze wereldwijde partners met onze materialen neerzetten. En wij zijn trots op de constructies die met behulp van onze steigers gebouwd worden. Daarom willen we deze graag op onze website uitlichten.

Wilt u ook uw project laten zien op onze website? Dan horen wij graag van u! We voegen uw constructies graag toe aan ons album.

Gebruikte producten

Tube Lock

Tube-Lock®

Tube-Lock® is dé basis voor een flexibele, veilige steiger: lichtere componenten, eenvoudige en snelle (de)montage mogelijk door 1 persoon.      
Bekijk

Kruiskoppeling

De kruiskoppeling staat ook bekend als draadkoppeling, RM of ERREM koppeling. Verbindt twee steigerbuizen haaks op elkaar.
Bekijk

Draaikoppeling

De draaikoppeling staat ook bekend als draadkoppeling, RM of ERREM koppeling. Verbindt twee steigerbuizen met elkaar.
Bekijk